Top

ZOOM H4N SP

 • ZOOM H4N SP
 • ZOOM H4N SP
 • ZOOM H4N SP
260,00

Zoom H4nSP

De gouden standaard in draagbare opname

De H4nSP Handy Recorder is al lang een favoriet van audio- en video-liefhebbers overal. Het biedt vier tracks van gelijktijdige opname, een ingebouwde X / Y stereo microfoon, en geavanceerde functies, zoals de tijd stempelen, phantom power en mid-side (MS) decodering, evenals ingebouwde multi-effecten en gitaar / bass amp modeling . Robuust, licht en veelzijdig, de H4nSP is een geweldige audio metgezel voor alles, van live concert opname locatie videografie te musiceren.

Twee wegen naar perfecte stereo

De H4nSP biedt twee verschillende manieren van het opnemen van goed klinkende stereo. De X / Y techniek is een uitstekende manier om een ​​groot gebied bestrijken, terwijl nog steeds geluidsbronnen vastleggen in het centrum met helderheid en definitie, waardoor het ideaal is voor alle soorten live stereo-opname.

De H4nSP ingebouwde X / Y microfoon biedt twee aangepaste unidirectionele microfoons. De hoek van de twee kan eenvoudig aangepast worden van 90 graden een strak gericht stereobeeld op 120 graden een bredere afbeelding. (Amerikaans octrooischrift 8.184.815)

De H4nSP geeft ook een onboard MS decoder, zodat u kunt doen MS ( "Mid-Side") opnemen met behulp van externe microfoons. Dit is een ongelooflijke techniek die u toelaat om de breedte van het stereo-beeld aan te passen nadat deze is opgenomen, met behoud van een perfecte mono compatibiliteit, waardoor het vooral handig voor film, video en tv-projecten.

Concert en repetitie opname is nog nooit zo eenvoudig geweest

De H4nSP is een geweldige keuze voor live-opname. De ingebouwde X / Y microfoon kunt u natuurlijk klinkende stereo op te nemen afbeelding van een sterk centrum met. Daarnaast zijn er twee combo XLR / TRS-ingangen met phantom power, zodat u een breed scala van externe microfoons of line-level signalen aan te sluiten zelfs instrumenten zoals gitaar en bas.

Audio dat is net zo goed als uw video

DSLR's leveren uitstekende kwaliteit video maar beperkt geluidsweergave. De H4nSP vult dat gat.Het kan worden aangesloten op een standaard statief, of u kunt onze optionele Hot Shoe adapter gebruiken om het directe montage op uw camera. De onboard X / Y microfoon en ondersteuning voor MS-opname geeft u tal van mogelijkheden in postproductie, het maken van de H4nSP een waardevolle aanvulling op elke locatie shoot.

Componeren, opnemen en ambachtelijke uw muziek

De H4nSP transformeert elke omgeving in een home studio. De mogelijkheid om gelijktijdig opnemen vier sporen, samen met krachtige overdubben en punch-functies, kunt u een hoge kwaliteit opname te doen tot 24-bit / 96kHz waar je ook gaat. Onboard effecten zoals compressie, beperking, reverb, en gitaar en bas amp modeling kunt u uw muzikale creaties om te zetten in studio-kwaliteit opnames. Vier-track opnames kunnen eenvoudig naar beneden om stereo of mono worden gemengd, met onafhankelijke controle over het niveau en de panning elke track, en je kunt zelfs uw voltooide lied te converteren naar een MP3-bestand voor e-mailen en het plaatsen van uw favoriete social networking site.

De ins en outs

ingangen

De H4nSP biedt dual-ingangen, die beide zijn combo connectors die ofwel XLR of kan accepteren¼ "gebalanceerde of ongebalanceerde kabels. Ze kunnen omgaan met zowel microfoon- en line-level signalen als instrument-level signalen van elektrische gitaren of bassen. fantoom kracht van 24 of 48 volt kunnen worden toegepast op beide ingangen.

uitgangen

De H4nSP Line / Phone Out is een stereo ⅛ "phone jack met speciale volumeregeling. Hoofdtelefoon kan worden aangesloten op deze aansluiting voor privé-bewaking van de ingang of opgenomen signaal. Er is ook een ingebouwde luidspreker aan de achterkant voor een snelle mono bewaking van het opgenomen signaal zonder de noodzaak om het even welke verbindingen te maken.

H4nSP de USB-poort een digitaal uitgangssignaal van de stereo mix en kunnen gegevens van en naar computer bewerkingssoftware verzonden als de meegeleverde Cubase LE. USB maakt ook H4nSP te gebruiken als 2-in / 2-out audio-interface en maakt de installatie van de software update van de Zoom website.

Pre-Record en Auto-Record

Het interview begon een fractie van een seconde voordat je er klaar voor waren. De dirigent hief zijn stokje net zoals je een kabel inschreven. Het talent ging terug on-air moment te vroeg.

Geen probleem ... zo lang als u gebruik maakt van een H4nSP. De Pre-opname functie houdt automatisch de H4nSP stilletjes maar continu opname op de achtergrond, de hele tijd, het bijhouden van de vorige twee seconden * wanneer u RECORD geraakt.

* Een tweede bij het opnemen van een 96 kHz sampling rate in 4CH mode.

Auto-opname

Automatisch opnemen kan de H4nSP automatisch het opnemen wanneer een bepaald geluidsniveau wordt waargenomen. Zodra een inkomend signaal hoger is dan de Level Start je hebt ingesteld, begint de opname.

Er is een equivalent Auto-opname Stop functie, ook; zodra binnenkomende signaal daalt onder het Stop-niveau dat u hebt ingesteld, de opname eindigt.

onboard effecten

De H4nSP biedt een arsenaal aan effecten die u in staat om polish toe te voegen aan uw opnamen en compenseren voor eventuele problemen of beperkingen in de akoestiek van de opname-omgeving.

Compressie en het beperken van compensatie van fluctuaties in level, gedraagt ​​zich als een automatische volumeregeling. Het belangrijkste verschil tussen de twee is dat een begrenzer vermindert hardere geluiden strenger.

Een low-cut filter kunt u signaal onder een door de gebruiker aangewezen frequentie te verwijderen. Dit is handig voor het elimineren van knalt, windgeruis, blazen, en andere vormen van lage frequentie rumble zoals uitgezonden resonantie van een podium microfoonstandaard.

Er is ook een ingebouwde metronoom en chromatische / gitaar / bas tuner, evenals tientallen gitaar en bas-effecten, met inbegrip van compressie, delay / reverb, modulatie, en amp modellen, die samen kunnen worden vastgeketend aan krachtige multi-effecten te creëren. Bovendien kan de weergave worden doorgelust en de afspeelsnelheid gevarieerd zonder verandering in toonhoogte (of vice versa) te formuleren opleiding te vergemakkelijken.

Ondersteunde bestandstypen

De H4nSP kan audio opnemen op twee verschillende basistypen file: WAV en MP3.

Het belangrijkste verschil tussen de twee is dat WAV-bestanden zijn niet-gecomprimeerde; dat wil zeggen, zij bevatten alle opgenomen signaal zonder gegevens verwijderd. De WAV-bestanden die zijn opgenomen door de H4nSP kan zowel 16- of 24-bit, met een bemonsteringsfrequentie van 44,1, 48, of 96 kHz, en zijn automatisch tijdstempel, waardoor ze Broadcast Wave Format (BWF) compliant vooral van belang bij het ​​opnemen van audio voor video heeft, aangezien het een nauwkeurige synchronisatie postproductie.

MP3 opnames worden gecomprimeerd, waardoor een aantal onnodige data voor de opslag wordt verwijderd, waardoor ze veel kleiner dan WAV, en dus veel gemakkelijker te uploaden en downloaden. Sommige MP3 bestanden vertonen een licht verlies van geluidskwaliteit ten opzichte van het oorspronkelijke signaal; dit is echter niet merkbaar in alle omstandigheden.

leven en de opname Batterij tijden

De H4nSP vereist slechts 2 AA-batterijen alkalinebatterijen of oplaadbare NiMH. Levensduur van de batterij bij het ​​gebruik van alkaline batterijen is meer dan 20 uur, zelfs bij continu-opname. U kunt ook een optionele AD-17 AC adapter, waarmee u de H4nSP macht van een standaard stopcontact te gebruiken.

De H4nSP neemt rechtstreeks op SD-kaarten, met ondersteuning voor zowel standaard SD en SDHC-kaarten, tot 32 gigabytes. De grafieken hieronder tonen de maximale opnametijd voor verschillende bestandstypen en SD / SDHC-kaart maten.

Met de H4nSP als audio-interface

USB-poort van de H4nSP's maakt het mogelijk om te verzenden digitale gegevens te ontvangen en om als 2 ingangen / 2-output interface, werkend met sampling frequenties van 44,1 of 48kHz.Sluit de H4nSP op uw laptop of desktop computer via USB, start uw favoriete DAW of gebruik de meegeleverde Cubase LE, en beginnen met het leggen van uw tracks. Bij het werken met een sampling frequentie van 44,1 kHz, kan het signaal zelfs worden gerouteerd via onboard effecten van de H4nSP's.

Kenmerken in een oogopslag :

 • Vier sporen gelijktijdig opnemen
 • Ingebouwde X / Y stereo microfoon, instelbaar tussen 90 ˚ en 120 ˚
 • Aan boord van MS-decodering
 • Dual mic lijn / instrument level / ingangen met XLR / TRS combo connectors
 • Stereo ⅛ "Mic / Line In mini telefoonaansluiting
 • 24 of + 48V phantom power voor de belangrijkste ingangen en Plug-in power (2.5V) via Mic / Line In mini telefoonaansluiting
 • Output / hoofdtelefoonaansluiting met speciale volumeregeling
 • Ingebouwde referentie luidspreker voor een snelle controle
 • Grote 1.9 inch LCD display met achtergrondverlichting
 • Records direct naar SD en SDHC kaarten tot 32GB
 • Ondersteunt tot 24-bit / 96kHz audio in BWF-compliant WAV of een verscheidenheid van MP3-formaten
 • Auto-opname en Pre-opname functies
 • Interne afmixen: vier-track stereo en stereo naar dual mono
 • Tot 99 markeringen per opname
 • Flexibel overdubben en punch-in / out
 • Built-in effecten, waaronder compressie / beperken, laag uitgesneden filtering, modulatie, reverb / delay en amp modellen
 • Normaliseren (maximale winst) en Divide (file splitting) functies
 • Chromatische tuner en metronoom
 • Loop weergave met de gebruiker gedefinieerde begin- en eindpunten
 • Variabele afspeelsnelheid, van 50% tot 150%, zonder dat dit invloed toonhoogte
 • Variabele toonhoogte zonder dat dit invloed afspeelsnelheid
 • USB-poort voor de uitwisseling van gegevens van en naar de computer
 • 2-in / 2-out USB audio-interface voor PC / Mac-computers
 • SD-kaartlezer functie
 • Mounts aan microfoonstandaard of een statief, of direct naar DSLR met optionele Hot Shoe adapter
 • Werkt op slechts 2 standaard AA alkaline of NiMH oplaadbare batterijen
 • Meer dan 6 uur werking met 2 AA alkaline batterijen (meer dan 11 uur in Stamina-modus)

Accessoires

Hier is wat is inbegrepen bij de H4nSP:

 • Gebruiksaanwijzing
 • Beschermhoes
 •  2 AA-batterijen


Product is niet meer leverbaar
Voorraad: 0
Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over