Top

ZOOM Q8

  • ZOOM Q8
535,00

Zoom Q8 Handy Video Recorder

'S werelds eerste camera met verwisselbare microfoons

Je hebt nog nooit gezien of gehoord--zoiets.

De Q8 Handy Video Recorder is onze meest geëvolueerde videorecorder. Het is een high-definition video camera met een groothoeklens, makkelijk om full-color touchscreen te gebruiken, en flexibele montagemogelijkheden. Het is een draagbare audio-recorder met een verwisselbare capsule systeem, dual combo inputs, en de mogelijkheid om foto's van vier tracks van geweldig klinkende audio. Het is alles wat je nodig hebt om te maken.

Volledige compatibiliteit voor Total Veelzijdigheid.

De Q8 wordt geleverd met een afneembare X / Y microfoon en is compatibel met alle zoom ingang capsules. Als u al een H5 of H6 bezit, kunt u de capsules te gebruiken met de Q8.

SSH-6 Stereo Shotgun Capsule

Stereogeluid. Shotgun precisie.

 

De SSH-6 mid-side stereo shotgun capsule bevat een super-directionele microfoon voor het vastleggen van geluid in het centrum, en een bidirectionele side microfoon voor het vastleggen van geluiden van links en rechts. Samen met de Q8 onboard MS decoder, hiermee kun je een stereo-afbeelding die kan worden aangepast, ideaal voor film, video en tv-projecten vast te leggen. Zo kunt u een dialoog of gesproken met het centrum van de microfoon vast te leggen, en dan mengen in de gewenste hoeveelheid omgevingsgeluid gevangen genomen door de kant mic.

MSH-6 M / S-Capsule

The Ultimate in beeldcontrole

 

Mid-Side opname kunt u uw geluid precies vorm te geven. De MSH-6 MS capsule bevat dual mic elementen: een op de toekomst gerichte, unidirectionele mic (de "Mid") en een side-facing, bi-directionele microfoon (de "Side"). In combinatie met de Q8 onboard MS decoder, zij het veroveren van een volledig mono-compatibele stereo afbeelding die kunnen worden aangepast, waardoor de MSH-6 ideaal voor film, video en tv-projecten.

XYH-6 grootmembraam X / Y Capsule

Audio zo duidelijk je zweren dat je er bent .

De XYH-6 capsule kunt u realistische stereo-opnamen ambacht in elke soort omgeving. Het voegt dual grote diafragma mic elementen met instelbare breedte kiezen 90 graden voor een meer gerichte geluid of 120 graden voor een breder stereobeeld. Het is een geweldige keuze voor live-opname en voor het vastleggen van geluidseffecten in het veld.

SGH-6 Shotgun Capsule

uniek onopvallend

 

De SGH-6 Shotgun Capsule voegt een professionele kwaliteit, zeer directionele microfoon aan op de Q8, het creëren van de perfecte setup voor broadcast en ENG (elektronische nieuwsgaring) applicaties. Drie elementen gecombineerd met digitale signaalverwerking in de SGH-6 geven u de zeer gerichte pickup kracht van een conventionele shotgun microfoon in een eenheid slechts de helft van de grootte-optimum voor het opnemen van de dialoog en vertelling zonder opdringerig mic in de scène.

XYH-5 Shockmounted X / Y-Capsule

Van straalmotor om pin te laten vallen

 

De twee aangepaste unidirectionele condensator microfoons in de XYH-5 capsule bevinden zich in een vergevorderd shockmount om trillingen en het hanteren van ruis te minimaliseren. Het ontwerp van de XYH-5 maakt het ook te hanteren extreem harde geluiden, waardoor het perfect voor gebruik bij live rock concerten en voor elektronische nieuwsgaring.

XYQ-8 Wide-Angle X / Y Capsule

Zet jezelf in de picture

 

X / Y stereo-opname kunt u een groot gebied bestrijken nog stilstaand beeld een sterk centrum te behouden. De XYQ-8 capsule is speciaal ontworpen voor gebruik met de Q8. Het beschikt over twee aangepaste unidirectionele condensator microfoons ingesteld op 120 graden ten opzichte van elkaar voor meeslepende stereo-installatie die de groothoek afbeelding door het Q8 lens geleverd wedstrijden.

Het totale pakket.

Gemakkelijk te gebruiken en full-featured

De Q8 beschikt over een grote full-color LCD-touchscreen voor gebruiksgemak, in combinatie met een schat aan geavanceerde functies, zoals dual combo XLR / TRS-ingangen voor de aansluiting van externe microfoons en lijnniveau bronnen; een ingebouwde luidspreker en stereo hoofdtelefoon / lijnuitgang aansluiting voor audio monitoring; en een HDMI-uitgang voor videobewaking. De hoogwaardige groothoeklens en flexibele montagemogelijkheden betekent dat u high-definition video overal mee naar toe kunt schieten. Plus er is een USB-uitgang, dat de Q8 mogelijk maakt om te worden aangesloten op uw computer of iPad *, zodat u deze kunt gebruiken met uw favoriete streaming of editing software.

* Apple Camera Connection Kit vereist

Druk jezelf uit.

Wat uw genre, waar uw muze leidt u

Of u nu een muzikant, een indie filmmaker, een podcaster, een blogger, een leraar, een YouTube-held, of een video pro bent, dan heb je de Q8 om de perfecte creatieve metgezel te vinden.

Niet alleen Evolutionaire Maar Revolutionaire

De Q8 biedt een keur aan innovatieve functies die het een van de meest veelzijdige camera's ooit te maken.

audio Features

Volledige gamma, kristalhelder

De Q8 levert dat dezelfde geweldige Zoom geluidskwaliteit zult u in al onze producten. De afneembare X / Y microfoon biedt een standaard stereo pick-up, of u kunt aansluiten verschillende Zoom ingang capsules altijd de beste microfoon voor de job. Een low-cut filter en schuim voorruit toestaan ​​om laagfrequent geluid weg te nemen en rommelen. U kunt zelfs gebruik maken van de Q8 als een audio-only-recorder, helemaal tot aan high-resolution 24-bit / 96kHz.

video Features

verder gaan dan High Definition

De Q8 gaat verder dan standaard HD, het aanbieden van een opnamemodus met video formaten tot 2304 x 1296 pixels (3M HD / app. 2.3k) en het frame van maximaal 60fps op 720p voor een snelle beweging. De F2.0 diafragma / 160 ̊ groothoeklens zorgt ervoor dat u elk moment met volledige realisme en scherpe definitie zult vast te leggen. Drie "Scene" presets kunt u de Q8 te gebruiken in een verscheidenheid van verschillende lichtomstandigheden. En ondersteuning voor zowel standaard als HD-video-bestandsformaten zorgt ervoor dat je tal van mogelijkheden zult hebben als het gaat om de opslag en streaming.

flexibele Montage

Verander je gezichtspunt

Noodzaak van een ander POV? De Q8 got u gedekt. Niet alleen kan het worden verbonden aan een standaard statief, het komt met een statief-to-drie-riek converter, zodat u ook kunt gebruiken met elke vorm van actie camera te monteren. Opzetten van opnamen met meerdere Q8s voor verschillende hoeken-the full-color touchscreen LCD-scherm is volledig draaibaar, zodat u altijd uw afbeelding kunt bekijken, ongeacht de positie van de camera.

USB, levensduur van de batterij, en Bestandstypen

Interconnectiviteit, macht te sparen, en selecteerbare bestandsformaten

Een ingebouwde USB poort kan live streaming en kan de Q8 worden gebruikt als een webcam of USB-microfoon. Het staat ook verbinding met andere apparatuur en software-zelfs een iPad * -voor post-productie capaciteit. .

* Apple Camera Connection Kit vereist

De meegeleverde lithium-ion batterij die de bevoegdheden van de Q8 gemakkelijk kan worden opgeladen in de studio of in het veld, met behulp van een optionele AC-adapter of via USB.levensduur van de batterij is meer dan twee uur bij het schieten op 720p / 30fps. In audio-opname-only mode, wordt de batterij nog verder uitgebreid. De Q8 neemt rechtstreeks op SD, SDHC en SDXC-kaarten, tot 128GB. Video wordt opgeslagen in MOV formaat, met diverse HD-instellingen voor een maximale beeldkwaliteit, of u kunt fotograferen in standaard definitie als de ruimte of streaming bandbreedte is op een premie. De Q8 kan opgenomen geluid direct te integreren in de MOV-bestand of audio kan afzonderlijk worden gered van de videodata in WAV-formaat.

Wij zijn alle ontwerpers.

Wat u ook in-muziek, video, podcasting, blogging, of onderwijs-the Q8 kan u helpen bij uw creatieve doelen te bereiken. Hier zijn slechts een paar suggesties voor manieren waarop dit kan worden gebruikt.

De muzikant

Vastleggen van de totale ervaring

Grote prestaties kunnen ongrijpbaar zijn ... maar met de Q8, kunnen ze eeuwig leven. Vastleggen van de totale ervaring, niet alleen de bezienswaardigheden, maar de geluiden ook. Schiet video van het publiek en het gebruik van de meegeleverde groothoek X / Y microfoon om meeslepende geluid op te nemen. Neem je Q8 podium om het perspectief van de muzikant te bieden. Of gebruik het op het mengen positie en combineren scherpe high-definition video en stereo-kamer geluid met de ongerepte audiosignaal rechtstreeks uit het bord.

De Indie Filmmaker

Lopen en schieten

Het compacte formaat van de Q8 en de verenigbaarheid met zowel statief mounts en alle drie-riek actie camera mounts betekent dat u beelden overal schieten, vanuit het perspectief van andere camera's kan gewoon niet vast te leggen. Neem het mee naar afgelegen locaties. Binnen of buiten, waar u ook bent, kunt u rekenen op uw Q8 naar scherpe video te leveren met superieure audio.

De YouTube-Hero en Podcaster

Go Viral!

Wees creatief en ga virale! Door te trouwen met high-definition video met een hoge resolutie van 24-bit / 96k audio, de Q8 maakt het mogelijk om uw YouTube creaties te nemen naar een nieuw niveau. Gebruik je Q8 op te voeden en te entertainen, om je eigen reality show te maken, of om een ​​podcast-netwerk met een uitstekende kwaliteit te bouwen.

de Blogger

Een statement maken

Laat niets in de weg van het verhaal. De Q8 is perfect voor elektronische nieuwsgaring, voor het uitvoeren van interviews, en voor het maken van video blogs en podcasts. Capture video en audio naar SD-kaart voor later te bewerken met uw favoriete software of streamen leven; u kunt zelfs gebruik maken van de Q8 als een web camera of USB-microfoon.

De leraar

Vertel het verder

Met zijn hoge kwaliteit geluid en haarscherpe video, het Q8 is het perfecte leermiddel, ideaal voor het maken van gedetailleerde video lessen en demonstreren vingerzettingen, buigingen en andere spelen vaardigheden. Gebruik het om student repetities vast te leggen, zodat ze kunnen bekijken en perfectioneren zowel vorm en techniek, documenteren en het mogelijk maken hun muzikale groei.

de VideoPro

Functies die ertoe doen.

Met zijn groothoeklens en sensing mogelijkheden die zich automatisch aanpassen aan verschillende lichtomstandigheden, de Q8 is de ideale tool voor het creëren van professionele kwaliteit video's met glashelder geluid. Overdracht van de gegevens die u vast te leggen naar uw favoriete editing software via USB en zet uw ruwe materiaal in een tour de force. Het compacte formaat maakt de Q8 de perfecte "spot to content" te schermen camera, zodat u kunt gaan en staan ​​waar je big rig niet kunt gaan en vast te leggen video vanuit ongewone hoeken. U kunt zelfs gebruik maken van de Q8 als een stand-alone audio veld recorder.

Kenmerken in een oogopslag

• Neemt direct op SD-, SDHC- en SDXC-kaarten, tot 128GBtiges

• Hoogwaardige 160 ° groothoeklens met selecteerbare kijkhoeken (F 2.0 / 16.6mm)

• Gebruikt een stelsel van uitwisselbare audio-ingang capsules die even gemakkelijk kunnen worden verwisseld als de lens van een camera

• Geleverd afneembare stereo X / Y microfoon (XYQ-8)

• Compatibel met alle Zoommicrofoon capsules (apart verkrijgbaar)

• Full-color roterende LCD touchscreen

• Ondersteuning voor vijf HD videowerkstanden tot 2304 x 1296 pixels (3M HD), alsmede twee modi WVGA

• een beeldsnelheid van maximaal 60 beelden per seconde voor het vastleggen van snelle actie video en slow motion weergave

• Drie imaging sense opties (AUTO / CONCERT / nacht) voor gebruik in alle lichtomstandigheden

• Zelfontspanner

• Digitale vergroting

• Records video in MOV-formaat (met of zonder audio)

• Records audio in AAC en WAV-formaten, tot 24-bit / 96k

• Tot vier sporen gelijktijdige audio-opname

• Twee mic / line ingangen met XLR / TRS combo connectors, elk met selecteerbare phantom power en 20dB pad

• Analog-stijl gain controls voor elke ingang

• Ingebouwde audio mixer

• Stereo Link-functie

• Auto-Gain plus ingebouwde compressor en limiter

• MS Matrix functie converteert Mid-Side signaal van externe microfoons naar standaard stereo

• Geleverd schuim voorruit en low-cut filter voor de eliminatie van laagfrequent geluid en rumble

• uitgang Dedicated hoofdtelefoon / lijnuitgang

• Ingebouwde luidspreker voor een snelle controle

• HDMI-video-uitgang voor aansluiting op HDTV's, instelbaar tussen NTSC en PAL

• USB-interface voor live streaming en data-overdracht van en naar de computer editing software

• Webcam en USB-microfoon-functie voor gebruik met externe apparaten, zoals computers en iPads (Apple Camera Connection Kit vereist)

• Directe controle op nul latency tijdens gebruik als een USB-microfoon

• Compatibel met Ustream Producer, Flash leef Media Encorder, Skype en andere populaire streaming-toepassingen

• SD-kaartlezer functie

• Oplaadbare Li-Ion batterij (tegen betaling via USB of optionele AC adapter)

• batterij levensduur van meer dan 2 uur

• Standaard statief mount

• Inclusief statief-to-drie-riek converter voor compatibiliteit met alle actie camera mounts

specificaties:

• Opnamemedia: SD / SDHC / SDXC-kaarten (tot 128 GB)

• Beeldsensor: 1/3-inch 3-megapixel CMOS-sensor

• Lens: Vaste focus (36cm - ∞) F2.0, brandpuntsafstand ong. 16,6 mm (35 mm equivalent)

• Video formaat: MPEG-4 AVC / H.264 (MOV)

• Video resoluties:

• 3M HD (2304 x 1296 pixels) 30 bps

• HD (1080 pixels) 30 bps

• HD (720 pixels) 60fps

• HD (720 pixels) 30 fps

• WVGA 60fps

• WVGA 30fps

• Audio formaten:

• WAV (16/24-bit kwantisering, 44,1 / 48/96 kHz sampling frequentie)

• AAC (64-320kbps bit rate, 48 kHz sampling

• Audio functies: Low-cut filter, Auto Gain (Harmonie / Solo / Meeting), compressor, limiter

• Afbeelding functies:

• Digitale zoom (1.0x-4.0x)

• Scene selectie (Auto / Concert Lighting / Nacht)

• Self Timer (Uit, 3 seconden, 5 seconden, 10 seconden)

• Display: 2,7 "full-color LCD touchscreen

• Ingebouwde luidspreker: 400mW 8 Ω monoluidspreker

• L / R-ingangen:

• X / Y mic (XYQ-8): 120 ° X / Y stereo-formaat

• Maximale geluidsdruk ingang: 140 dB SPL

• Input gain: ∞ tot 52 dB

• Equivalent ingang lawaai: - 120 dBu of minder

• INPUT 1/2 Ingangen: TRS / XLR combo jacks

• Input gain (PAD OFF): -∞ tot 55 dB

• Input gain (PAD ON): -∞ tot 35 dB

• Ingangsimpedantie: 1,8 k Ω of meer

• Maximaal ingangsniveau: +22 dBu (PAD ON)

• Fantoomvoeding: + 12 / + 24 / + 48V (Global voor INPUT 1 en 2)

• Equivalent ingang lawaai: - 120 dBu of minder

• Uitgang: Combined lijn / koptelefoon stereo mini-jack Type D micro HDMI

• USB:

• Connector: USB Mini B-type

• Gebruik als mass storage: Klasse: USB 2.0 High Speed

• Gebruik als audio-interface: Klasse: USB 1.0 Full Speed

• Gebruik als webcam: WVGA / 720p video grootte, 48 kHz 16-bit audio

Opmerking: Gebruik als audio-interface en massa-opslag wordt ondersteund met iPad (Apple Camera Connection Kit vereist)

Opmerking: USB-bus ondersteund

• Voeding: Lithium-ion batterij, DC 4.2V maximale spanning, DC 3,7 V nominale spanning, 1700mAh capaciteit

• Batterij opladen tijden:

• USB: 4 uur, 30 minuten (bij benadering)

• AC-adapter: 2 uur, 45 minuten (bij benadering)

• Batterij bedrijfstijd: meer dan 2 uur (bij het opnemen van 720p / 30fps)

• AC-adapter: ZOOM AD-17, afzonderlijk verkocht (DC 5V / 1A)

• Dimensies:

• Mic verlaagd: 158mm (L) x 48mm (W) x 69mm (H)

• Mic verhoogde: 158mm (L) x 48mm (B) x 119 mm (H)

• X / Y mic (XYQ-8): 50mm (L) x 37mm (W) x 32 mm (H)

• Gewicht:

• Recorder: 260g (zonder batterij, capsule)

• XYQ-8 Mic Capsule: 40g

• Batterij: 40g / 1.4oz

• Meegeleverde accessoires:

• Afneembare stereo X / Y microfoon capsule (XYQ-8)

• Foam voorruit

• Oplaadbare Li-ion batterij (BT-03)

• USB-kabel (1m)

• Statief om drie polen actie camera mount adapter

• Lenskapje

• Zonnekap

• Band

• HandleidingProduct is niet meer leverbaar
Voorraad: 0
Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over