Top

Mapex Horizon HX

  • Mapex Horizon HX
615,00

Met het Mapex Horizon HX drumstel 5045 Burgundy heeft Mapex de standaard verhoogd waar instapdrumstellen aan moeten voldoen. Een drumstel moet immers niet alleen functioneel zijn, maar ook een goede klank hebben. De 8-laags lindehouten ketels hebben van nature al een open, volle sound, die door het zogenaamde ITS-systeem nog eens extra wordt versterkt.

Het ITS-systeem staat voor een geïsoleerd tom-ophangingssysteem waardoor de ketels extra vrij kunnen resoneren. Dit verbetert de klank aanzienlijk. De Horizon HX 5045 Burgundy-set bestaat uit een jazzconfiguratie met 20 inch bassdrum, 10 en 12 inch toms en een 14 inch floortom. De ketels zijn voorzien van Remo-vellen en de bassdrum heeft een zelfdempend drumvel.

Zelfs de ophanging van de cymbalstatieven is aangepast, waardoor de sustain van de cymbals extra goed uit de verf komt. Deze 5045 Burgundy heeft een fraaie bourgogne-kleur, net zoals de kleur van de gelijknamige wijnsoort. Met de Horizon HX-serie presenteert Mapex een perfect, allround startersdrumstel voor de beginnende drummer die hogere eisen stelt aan de klank van zijn drumstel.

Specificaties:
- instapdrumstel
- 7.2 mm lindehouten ketels
- kleur: bourgogne
- hoogwaardige, hoogglans laklaag
- tomholder met geïsoleerde tomophanging
- handige klemmen voor het snel in elkaar zetten van de set
- zeer degelijke hardware uit de nieuw ontworpen 500-serie
- uitschuifbaar cymbalstatief - handig om extra ruimte te creëren

Ketels (diameter x diepte):
- bassdrum: 20 x 18"
- snaredrum: 14 x 5.5"
- tom: 10 x 8"
- tom: 12 x 9"
- floortom: 14 x 14"
- tomhouder TH657
- uitschuifbaar bekkenstatief B500
- bekkenstatief C500
- snarestatief S500
- hihatstatief H500
- voetpedaal P500


Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over