Top

Mapex Meridian Maple

  • Mapex Meridian Maple
1.329,00

Het Mapex Meridian Maple drumstel 5245 Volcanic Burst heeft een kwaliteitsniveau wat te vergelijken is met de duurdere esdoorn-drumsets met hun diepe, warme klank. Bij deze serie heeft Mapex gebruikt gemaakt van ITS (Isolated Tom Mounting System). Dit systeem zorgt er voor dat de toms nog vrijer kunnen klinken en de set een heel open karakter heeft. Zoekt u zo'n sound, dan is deze serie zeer beslist een aanrader.

Deze Mapex-set bestaat uit een 22" bassdrum, 10 en 12" toms en een 14" floortom. De snare heeft de standaardafmeting van 14x5.5". Deze fusionmaten zijn wat kleiner dan die van een standaard-drumstel en zorgen voor een compact, gedefinieerd geluid. De afmetingen van deze fusionset zorgen er voor dat dit drumstel zich in alle mogelijke stijlen prima staande houdt.

De hoogglans laklaag wordt met de hand aangebracht op de ketels; dit geeft de Mapex Meridan Maple 5245 Volcanic Burst een professionele look. Een aanrader dus voor elke drummer die geen genoegen neemt met een mindere klank of kwaliteit.

Specificaties:
- middenklasse drumstel
- snaredrum en toms: 7-laags, 5.8 mm esdoorn ketels
- bassdrum: 7-laags, 7.2 mm esdoorn ketel
- voorzien van ITS-tomophangsysteem
- voorzien van stevige 2.3 mm powerhoops
- Remo UT Pinstripe vellen op de toms
- tomhouder TH676
- uitschuifbaar statief B700
- bekkenstatief C700
- snaredrumstatief S700
- hihatstatief H700
- voetpedaal P700


Product is niet meer leverbaar
Voorraad: 0
Reviews (0)
Stuur naar een vriend
@
@