Top

Natal Ahorn Fusion

  • Natal Ahorn Fusion
1.220,00

esdoorn heeft een bewezen resonantie, die resultaten in heldere bovenkant met verbeterde lagere halfgesloten frequenties geproduceerd door de dikte van de shell. Dit biedt een groter evenwicht tussen resonantie en volume maken esdoorn een veelzijdig materiaal en wordt vaak beschreven als warme klinkende vanwege haar breed opgezette frequentiebereik. Alle schelpen zijn 7 lgs Amerikaanse esdoorn. Elke tom heeft twee gegoten Natal badges met het logo 'Zon'. De grote trom beschikt ook over een houten I.D. badge.

Ondieper drums of "korte gestapelde drums" hebben opgedaan in populariteit in de afgelopen jaren als gevolg van hun snijden geluid met grote aanval. Ondiepe drums zijn ook populair als het toelaat drummers te houden hun opstellingen lage en plat.

Natal werd oorspronkelijk bedacht in 1958 door vooraanstaande Britse slagwerker Alan Sharp die, niet in staat om te vinden van de exacte instrumenten die hij spelen wilde, afkomstig van hun individuele delen en gemonteerd hen zelf. Zijn bongo's waren van zo een hoge kwaliteit die bestellingen begon te overspoelen in, eventaully die leiden tot de oprichting van het bedrijf percussie Natal in 1965. Natal is zich volledig inzetten voor het produceren van drums en hardware van de hoogste standaard van kwaliteit, en Natal percussie wordt gebruikt door top artiesten waaronder Brian Downey (Thin Lizzy) en Ian Matthews (Kasabian).


Kenmerken/Specificaties:

  • Kick: 22 "x 18"
  • Snare: 14" x 5.5"
  • Tom: 10 "x 6.5"
  • Tom: 12 "x 7"
  • Tom: 14 "x 12"


Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over