Top

Natal Bubinga Fusion

  • Natal Bubinga Fusion
1.549,00

Bubinga is een zeer dacht hard tropisch hout met een overwegend rechte elkaar grijpende graan, wijd gekozen voor haar uiterlijk, alsmede haar heldere antwoord.

Als gevolg van de dichtheid Bubinga onderhoudt evenwichtige resonantie in alle bereiken van tuning en heeft een onderliggende rijkdom en diepte van Toon dat maakt tot het een populaire keus met professionele drummers. Bubinga schelpen zijn 7 lgs. Elke tom heeft twee gegoten Natal badges met het logo 'Zon'. De grote trom beschikt ook over een houten I.D. badge.

Ondieper drums of "korte gestapelde drums" hebben opgedaan in populariteit in de afgelopen jaren als gevolg van hun snijden geluid met grote aanval. Ondiepe drums zijn ook populair als het toelaat drummers te houden hun opstellingen lage en plat.

Natal werd oorspronkelijk bedacht in 1958 door vooraanstaande Britse slagwerker Alan Sharp die, niet in staat om te vinden van de exacte instrumenten die hij spelen wilde, afkomstig van hun individuele delen en gemonteerd hen zelf. Zijn bongo's waren van zo een hoge kwaliteit die bestellingen begon te overspoelen in, eventaully die leiden tot de oprichting van het bedrijf percussie Natal in 1965. Natal is zich volledig inzetten voor het produceren van drums en hardware van de hoogste standaard van kwaliteit, en Natal percussie wordt gebruikt door top artiesten waaronder Brian Downey (Thin Lizzy) en Ian Matthews (Kasabian).


Kenmerken/Specificaties:

  • Kick: 22 "x 18"
  • Snare: 14" x 5.5"
  • Tom: 10 "x 6.5"
  • Tom: 12 "x 7"
  • Tom: 14 "x 12"


Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over