Top

Ibanez AW250 LG

  • Ibanez AW250 LG
279,00

Algemeen

De gitaarbouwers van Ibanez hebben met Artwood een serie gitaren op de markt gebracht die vasthouden aan de authentieke eigenschappen van de akoestische gitaar, maar een modern uiterlijk hebben. Met deze AW250-LG akoestische westerngitaar heeft u een kwaliteit instrument in handen, met een warm geluid en veel volume. In een zeer betaalbare prijsklasse!

Ibanez Artwood AW250-LG: massief cederhouten bovenblad

Het bovenblad van deze Ibanez AW250-LG is van massief cederhout (solid Cedar) en deze rood- grijsbruinige houtsoort behoort tot de lichtgewicht mahoniesoort. Voor de gitaristen die veelal begeleidend en met een plectrum spelen is het gebruik van deze houtsoort ideaal: de klank is warm, zwoel en heeft ‘zoete’ trebles.

Mahonie hals

Ook de hals is van mahonie en deze heeft een palissander (Rosewood) toets, wat rijke boventonen en diepe bassen produceert. Deze AW250-LG heeft een naturel kleur met laagglans in de afwerking. De kop van deze Ibanez Artwood gitaar is voorzien van Die-cast chroom stemmechanieken. Het zadel en de topkam zijn van been en de klankkast heeft een houten rozet.Reviews (0)
Stuur naar een vriend
@
@