Top

Ibanez AW250ECE RTB

  • Ibanez AW250ECE RTB
375,00

Algemeen

Deze Ibanez Artwood AW250ECE-RTB elektrisch-akoestische westerngitaar heeft het uiterlijk van een traditionele akoestische gitaar. Maar de gitaarbouwers van Ibanez, met hun altijd aanwezige hang naar perfectie in ontwerp en klank, leveren met dit cutaway dreadnought model een gitaar die verleden met het heden combineert. Uitgevoerd in Rustic Brown (Low Gloss). De oude bracing techniek is bij de Artwood serie gitaren gereproduceerd met behulp van hedendaagse houtbewerkingstechnologie. Gebruik makend van de beste houtsoorten. Deze gitaar heeft dan ook een warme, diepe klank met ‘zoete’ trebles.

Ibanez Artwood AW250ECE-RTB: massief cederhout

De Ibanez AW250ECE-RTB heeft een bovenblad van massief cederhout. Dit hout produceert een warme, zwoele klank. Voor de zij-en achterkant werd mahoniehout gebruikt: een houtsoort met als kenmerk een warm en diep geluid te produceren. De hals van de AW250ECE-RTB is eveneens van mahonie en heeft een palissander toets. Palissander is ook de houtsoort waarvan gebruik werd gemaakt voor de brug van deze semi-akoestische gitaar. De stemmechanieken zijn Die-cast chroom en de klankkast is voorzien van een houten rozet. De Ibanez Artwood AW250ECE-RTB wordt geleverd met D’Addario EXP snaren.

Fishman element en Ibanez voorversterker

De AW250ECE-RTB heeft een Fishman Sonicore element en Ibanez SST Shape Shifter voorversterker. Met volumeregeling, een driebands equalizer, phase reverse en ingebouwd stemapparaat heeft u volledige controle over uw geluid. De Shape Shifter stelt u in staat om makkelijk nuances in uw sound aan te brengen. Last van feedback? Met de phase reverse kunt u deze snel reduceren! Een handige extra is de aanwezigheid van een gebalanceerde XLR uitgang, naast de jack output. Hierdoor sluit u de gitaar snel aan op een PA-systeem.Product is niet meer leverbaar
Voorraad: 0
Reviews (0)
Stuur naar een vriend
@
@