Top

Marshall MG102CFX

  • Marshall MG102CFX
  • Marshall MG102CFX
599,00

Algemeen

Of u nou on stage bent of in de huiskamer, met de MG102CFX steelt u de show! Geniet van de volle klanken en uitgebreide klankkleur en effect modeling opties van deze 2x12 combo. U kunt uw eigen effecten aansluiten en of u nou van de pop, jazz, blues, rock of metal bent, de MG102CFX kan alles aan en laat het toe heerlijk te experimenteren met stijlen!

De kleurrijke MG101CFX

U beschikt met deze versterker wel over vier verschillende kanalen, die per paar zijn gegroepeerd onder twee knoppen. De ene knop schakelt tussen mooie heldere cleans of iets bijtendere crunchy sounds. Met de andere knop activeert u een rockende overdrive of gaat u naar een snoeiharde distortion, de keuze is aan u! Met de gain knop en de 3-bands equalizer kunt u uw geluid afstemmen tot uw perfecte wens.

Gemakkelijk meespelen met uw eigen muziek

U kunt uw mp3 speler, iPod en vele andere apparaten aansluiten op de aux-ingang van de MG101CFX en zo heerlijk oefenen, soleren en meespelen met backingtracks. De MG101CFX komt ook met een hoofdtelefoonaansluiting zodat u geluidsoverlast voorkomt. Indien u een gesloten hoofdtelefoon heeft kunt u het geluid zo nog intenser beleven of in alle rust soundchecken voor een optreden.

Oneindig experimenteren

De effectopties van de MG101CFX zijn zeer uitgebreid. Voor de klankkleur kunt u eerst kiezen uit vier kanalen, die nog verder te modelen zijn met een gain knop en 3-bands equalizer. Daarna kunt u een van de volgende veelgebruikte effecten eroverheen gooien; chorus, phaser, flanger, vibe en octave. Natuurlijk is er ook een delay effect aanweizg waarbij u nog kunt kiezen uit een Hi-Fi, tape, multi en reverse variant. Mocht u naar meer verlangen dan kunt u ook uw eigen externe effecten aansluiten!Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over