Top

Business-to-business

The Groove Factory Business


The Groove Factory is ook uw ideale partner op zakelijk gebied. Wij leveren direct aan horeca exploitaties, onderwijsinstellingen, overheidsinstellingen, detailhandel en verhuurbedrijven. 
Onze prijzen zijn zeer concurrerend en onze service reikt ver! 


  

Totaaloplossingen
Service en kwaliteit staat bij The Groove Factory op nummer één. The Groove Factory kan aan iedere eis van de klant voldoen, of het nu gaat om het inrichten van een horecagelegenheid, het uitlichten van een gebouw of het aanleggen van een geluidsinstallatie. 
Ons gedreven installatieteam levert iedere klus snel, efficiënt en professioneel op. Natuurlijk houden wij ons ook bezig met het ontwerpen van lichtplannen, geluidssystemen en LED verlichting.

Reparatie 
Bij The Groove Factory bent u aan het juiste adres voor al uw reparaties van muziekinstrumenten en apparatuur!
Zowel kleine reparaties als grote reparaties worden zorgvuldig en snel uitgevoerd. U kunt uw instrument op elk gewenst moment bij ons langs brengen.
Woont u niet in de buurt van The Groove Factory, kunt u altijd bellen of mailen voor advies, vragen of opmerkingen. 

Installatie 
Voor het inbouwen van een mobiele geluidsset of het installeren van een complete audio en licht installatie bent u bij The Groove Factory aan het juiste adres!
Door onze jarenlange ervaring in de muziek branche weten wij voor elke toepassing een passend systeem samen te stellen.

Scholen
Voor meerdere scholen verzorgen wij het onderhoud en aanvulling van de muziekafdeling.
Wij doen dit snel, vakkundig, goedkoop en altijd in goed overleg. Ook bieden wij alle oplossingen en verzorgen reparaties.

Horeca en Theatergelegenheden 
Wij zijn naast een jong en dynamische muziekwinkel ook gespecialiseerd in het inrichten van horeca en theatergelegenheden. Er is op dit gebied veel vernieuwing aan de hand. 
Betere compacte muzieksystemen en alles op het gebied van led/verlichting. Niet alleen spaart dit veel stroom, maar de duurzaamheid is ongekend te noemen. 
Het gaat niet alleen om showverlichting maar ook bar verlichting, buitenverlichting, werkverlichting etc. Ook leveren we alles op het gebied van muziek instrumenten en accessoires.Heeft u een vraag of opmerking, wilt u gebruik maken van onze diensten en/of wilt u een offerte aanvragen? Dat kunt u doen door ons te bellen tijdens de openingsuren.
Wij streven er in alle gevallen naar om uw offerte-aanvraag binnen 24 uur in orde te maken. Daarnaast staan wij altijd voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden.