Top

Geluidsafdeling

Power Dynamics PDC-35 Digitale Recorder CD/USB/SD (niet meer leverbaar)
Power Dynamics PDC-35 Digitale Recorder CD/USB/SD
Een 19" gebruiksvriendelijke digitale, compacte, 1U hoge mediaspeler/-recorder met dubbele USB-poorten en een SD- en CD-slot. Ontworpen voor de zeer vele toepassingen waar o.a. een stabiele sound vereist is. De opnamefunctie en andere functies, zoals Cue en Pitch, “+10” en Program, Single Folder en Repeat enz., maakt de mediaspeler tot een perfecte unit voor gebruik in disco’s, bars, cafés, clubs, thuis enz..
€ 269,00
Power Dynamics PDC-45 1U Dubbele Speler USB/SD REC (niet meer leverbaar)
Power Dynamics PDC-45 1U Dubbele Speler USB/SD REC
Een 1U dubbele USB- en SD-speler met opname-functie. Ondanks de smalle uitvoering heeft de speler/recorder vele andere functies. Neem je live mix of live muziek op simpele wijze op met één druk op de knop. Een perfecte unit voor gebruik in disco's, cafés, clubs, bars, thuis etc.
€ 259,00
Power Dynamics PDX100 Single Top Speler CD/SD/USB/MP3 (niet meer leverbaar)
Power Dynamics PDX100 Single Top Speler CD/SD/USB/MP3
Deze tabletop speler is uitgerust met een CD speler, USB-poort en SD-slot voor het eenvoudig afspelen van MP3-bestanden. U kunt ook 20 tracks, cue points, loop points enz. opslaan. Met de Auto Cue-functie verkrijgt u een snellere starttijd van een track. De speler is zeer veelzijdig en voorzien van o.a. pitch bend, fader start, scratch, brake, reverse en repeat functies. De tabletop heeft ook een anti-shock functie, 99 folders met 999 bestanden enz. Geschikt voor de mobiele DJ en gebruik in bars, clubs, thuis enz.


€ 229,00
SkyTec STX-95 Twin Top Speler & Mixer CD/USB/MP3 (niet meer leverbaar)
SkyTec STX-95 Twin Top Speler & Mixer CD/USB/MP3
Afspelen van MP3-bestanden was nog nooit eenvoudiger! Met deze compacte dubbele mediaspeler met 2-kanaals mixer kun je direct bestanden vanaf USB-stick of externe harddisk afspelen en mixen. Met de Auto Cue-functie ingeschakeld start de speler daar waar de eerste audio-signalen in een track te horen zijn, met dus als voordeel een snellere starttijd, zonder lead-ins. De mixer heeft draairegelaars om de hoge, mid en lage frequenties in te regelen. Dit innovatieve nieuwe product geeft de moderne DJ veel nieuwe mogelijkheden om ook te werken op iedere locatie zonder CD's.
€ 369,00
Power Dynamics PDC-80 3U Professionele Mediaspeler (niet meer leverbaar)
Power Dynamics PDC-80 3U Professionele Mediaspeler
Een dubbele 19" USB-compatibel en unieke USB-share digitale mediaspeler. M.b.v. deze functie kunnen beide spelers van elke USB-ingang lezen. U kunt cue-en, playback bewerken en zelfs een digitaal bestand scratchen in dual-mode. U kunt zelfs een van de negen effecten bewerken en toevoegen.
€ 229,00
Power Dynamics PDC-70 Speler SD/USB/MP3 1U (niet meer leverbaar)
Power Dynamics PDC-70 Speler SD/USB/MP3 1U
Een mooie compacte slechts 1U hoge USB- en SD-speler. Met handige functies zoals "ReLoop en Repeat", een "Cue systeem" , ID Tag etc. Aan de voorkant is een XLR-microfooningang om ingangssignalen te kunnen combineren met muziek. Tevens heeft deze 19" speler een pitch-control voor toepassingen in o.a. sportscholen, disco's, bars en thuisgebruik.
€ 189,00
Power Dynamics PDC-30 Digitale Tuner 1U (niet meer leverbaar)
Power Dynamics PDC-30 Digitale Tuner 1U
Deze 1U digitale tuner is een perfect apparaat voor bijvoorbeeld bars, thuis, disco, drive-in shows, cafes etc.
€ 135,00
Power Dynamics PDC-60 CD-/USB-speler / Tuner 1U (niet meer leverbaar)
Power Dynamics PDC-60 CD-/USB-speler / Tuner 1U
Deze 19" CD-/USB-/MP3-speler/Tuner is dé perfecte speler voor o.a. drive-in shows, disco's, cafés etc.
€ 269,00
Power Dynamics PDC-20 Dubbele Midi Controller 4-Decks Virtual DJ (niet meer leverbaar)
Power Dynamics PDC-20 Dubbele Midi Controller 4-Decks Virtual DJ
Deze PDC-20 Midi controller is een betaalbare en complete mix unit die alles in zich heeft wat u nodig hebt om een DJ te worden, inclusief de populaire DJ-software Virtual DJ.
€ 159,00
Power Dynamics PDX115 Dubbele Speler CD/SD/USB/MP3 (niet meer leverbaar)
Power Dynamics PDX115 Dubbele Speler CD/SD/USB/MP3
Een professionele, multifunctionele dubbele CD-speler die niet alleen al uw muziek afspeelt vanaf gewone audio CD's maar ook MP3 files van CD, een SD-kaart of USB-stick. Voorzien van een scratcheffect, anti-shocksysteem, ID3 tag view, Cue-functie enz. en de speler ondersteunt externe HDD's. Bestemd voor de mobiele en de club DJ. Geschikt voor 19" rack montage.
€ 279,00
Power Dynamics PDX125 Dubbele Speler CD/SD/USB/MP3 (niet meer leverbaar)
Power Dynamics PDX125 Dubbele Speler CD/SD/USB/MP3
Deze dubbele CD-speler met geïntegreerde audiomixer heeft twee USB-poorten en SD-slots. Vanaf de USB-stick en/of SD-kaart kunt u onmiddellijk MP3-muziek afspelen. In het in de jogwielen geïntegreerde duidelijke LCD-scherm wordt al uw ID3 tag info weergegeven zoals titel, artiest en album. Komt met een 2-kanaals DJ mixer, crossfader, gainregeling en 3-bands EQ. De speler heeft veel extra functies zoals scratch effect, cue, repeat, reloop, brake, fader start enz. Geschikt voor de moderne DJ!
€ 399,00
Power Dynamics PDC-07 DJ MIDI-controller met geluidskaart (niet meer leverbaar)
Power Dynamics PDC-07 DJ MIDI-controller met geluidskaart
Een betaalbare digitale controller met ingebouwde geluidskaart en meegeleverde Virtual-DJ-software voor een aantrekkelijke prijs. Deze MIDI-controller is een complete eenheid voor iedere DJ. 
€ 199,00