Top

Muziekwinkel The Groove Factory Drachten, over ons

Welkom op de website van muziekcentrum The Groove Factory Drachten. Naast het vernieuwen van de site hebben we ook de winkel aangepakt en is deze mooi, overzichtelijk en gezellig ingericht in de Factory style. De reden voor al deze vernieuwingen heeft alles te maken met ons nieuwe winkelconcept.


Een veel voorkomend verhaal van klanten is dat deze door het enorme aanbod van instrumenten op internet door de bomen het bos niet meer zien. Ook is in de winkels vaak niet de voorraad die je verwacht. Bestellingen met lange wachttijden zijn vaak het gevolg.

Wij hebben in samenwerking met onze importeurs voor u een selectie gemaakt van alle producten die ze voeren. De selectie is gebaseerd op die instrumenten die de hele range van aanbod invullen. De beste producten binnen de lijn van instap tot professioneel. Er is dus altijd duidelijk keus en grote kans van slagen. Ook het internetaanbod is geselecteerd op de meest aansprekende producten. Voordeel is dat u een duidelijkere keus kunt maken en dat deze producten of in de winkel of bij de importeurs goed op voorraad zijn en dus snel geleverd kunnen worden. Uiteraard zijn alle producten van een merk leverbaar.
 

Niet alleen het aanbod is zeer overzichtelijk, maar door deze unieke samenwerking met importeurs kunnen we de producten ook voor een zeer scherpe prijs aanbieden met de beste garantie. Ook zullen er maandelijkse speciale importeursaanbiedingen zijn. Neem dus gauw een kijkje in onze nieuwe webshop voor een prachtig aanbod of profiteer van onze perfecte klantenservice.

 

Houd ook onze website en/of Facebook in de gaten voor unieke acties, aanbiedingen, nieuws en demonstraties!

Voor al onze docenten klik hier.