Top

Nieuws


Diverse acties op alle akoestische gitaren! Allemaal speelklaar.Nieuw in ons assortiment; Maia Gitaren. Probeer ze snel! 
Perfecte instapper!
Stevige hardware met professionele bekkenset. Vijf delig. Speelklaar.
€439,-
De nieuwe Marshall Gold Serie. Nu al een kampioen! Probeer ze snel. 
Vanaf €69
 
Prachtige G&L. 5-string occasion. €549,-Encore LP. Veel gitaar voor weinig! Met guitarTech elementen.
€219,-
Vanochtend convenant getekend in bijzijn van koningin Maxima voor muzieklessen op alle basisscholen in Fryslan.

 Het NEO project was vorige week een groot succes. Zaterdag weer. Kom langs en doe mee.
Samen spontaan bands vormen en in een top setting repeteren met een prof. coach en gelijk een optredentje is toch wel een van de leukere dingen in het leven.
Zaterdag 21 Juli De Lawei 13.00 uur ism met The Groove Factory - muziekopleiding opmaat en Iduna.

Het project loopt gewoon door en we werken toe naar vele samenwerkingen en een grote show. Mis het niet!


Neo Project
Wij zijn gevraagd door de gemeente om in samenwerking met Iduna en de Lawei een groot muziekproject te starten. Het Never Ending Orchestra is een landelijk initiatief om muzikanten beginnend en gevorderd in alle disciplines bij elkaar te brengen en mooie projecten te starten. Doe Mee!!! 14 en 21 juli ben je als muzikant/band van harte welkom om in deze introductie ronde aan de slag te gaan met professionele bandcoaches en ontvang je meer info. Ben je tussen 14 en 30 jaar oud kom dan van 13.00 tot 16.00 samen muziek maken in de Lawei. Voor meer informatie kun je met ons contact opnemen.


Muziekcentrum The Groove Factory klaar voor een uitgebreid en spectaculair muzikaal jaar.

 

Muziekcentum The Groove factory, bestaande uit  muziekwinkel  The groove factory en muziekopleiding Opmaat zijn klaar voor wederom een spetterend nieuw jaar met nog meer uitbreiding van het cultuuraanbod. 

 

Naast een samenwerking met een dans en theaterschool is de muziekopleiding zeer betrokken bij het bevorderen van muziekonderwijs op alle vlakken. Via Impuls wordt er met het volledig eigen geschreven programma music@school is cool intensief les gegeven op scholen. De leerlingen maar ook de leerkrachten ontvangen muzieklessen in combinatie met uitvoeringen. Ook wordt de school begeleid  zelfstandig muziekonderwijs te kunnen  geven. 

Ook wordt samengewerkt met Kindpakket Smallingerland en het Jeugd cultuur fonds Friesland om iedereen een kans te geven muzieklessen te volgen. 

 

Voor de eigen leerlingen worden naast  het verzorgen van de leuke vlotte en leerzame lessen het komende jaar tal van activiteiten georganiseerd. De vakdocenten die ook allemaal actief muzikant zijn verzorgen voorspeel avonden, en worden er weer bandjes opgericht via het bandcoach traject die uiteindelijk zullen optreden  bij lokale horeca ondernemingen. Er worden cd opnames gemaakt in de eigen studio en er wordt gewerkt aan een grote show in Drachten s met muziek, dans en theater. De muziekwinkel geeft weer extra kortingen en heeft spectaculaire instrument acties en ook de muziekopleiding heeft een speciale starter actie bijvoorbeeld als cadeau voor de feestmaanden. 

 

De muziek lessen en bandcoaching zijn geschikt voor iedereen. Van absolute beginners tot gevorderden van alle leeftijden.

 De muziekwinkel heeft altijd een mooie voorraad met speciale kortingen en staat altijd klaar voor alle advies en nazorg met de beste prijs en service. 

 

 

Muziekcentum The groove factory heet u dan ook van harte welkom in de gezellig ingerichte muziekwinkel en muziekopleiding aan de kolken 80 in Drachten of neem snel contact op voor al uw vragen en wensen.

www.groove-factory.nl 0512-545958
12 bugels geleverd aan het jeugdorkest van CMV Concordia uit Drachten, #dejeugdheeftdetoekomst

vanaf heden bij ons verkrijgbaar Medeli keyboards en piano's! 


Fender Jazz bas uit 1976!
In zeer goede staat. 
€2.500


Gitaarbanden nu 20% korting en gratis bij een gitaar! 


 
foto1. 
Verhuur van backline.. nu extra voordelig! 
foto2. 
Revelation axel acoustic met entwislte pick up. Zeer uniek en geweldig volle klant. €415
foto 3 en 4. 
Geweldige actieve speaker van power dynamics. 4 eq preset en bluetooth.. €215 per stuk. 
Perfect voor pa.. monitor.. sub.. etc 
foto 5.
Prachtige Joe Satriani occasion.. €300
foto 6. 
Vele gebruikte bekkens voor scherpe prijzen!
foto 7. 
Huiskamer of studiospeakers.. 25% winkel korting!


   
 
  


DRUM OUTLET!! ALLES MOET WEG!!
En nog veel meer!