Top

Sicco Kloosterman - Nieuws

De opnames zijn afgerond, nu is het de studio in om de opnames te mixen en de beelden te bewerken... Spannend.


11-04-2011

Opnames van de DVD voor Mapex zijn begonnen. De opnames worden gedaan in het poppodium Iduna in Drachten. Voor deze DVD zal ik samenwerken met onder andere...


10-05-2008

De clinic CD is klaar, en ik heb al een aantal volle zalen gehad. De mensen waren enthousiast, helaas begon de show met een technische storing, Gelukkig kon dat de pret niet bederven. De mensen in de zaal bleven genieten van mijn spel wat mij als performer zeker een goed gevoel heeft gegeven. Binnenkort krijg ik een zelf samengestelde set van Mapex, tot die tijd mag ik gebruik maken van een “Deep Forest” met als enige kit in Nederland zijnde, een Mapex Gong Base. Nick D’Vigilio, bekend van o.a. “Spocks Beard” en “Tears for Fears” kwam na mijn show zijn kunsten tonen, dit werd ook zeer gewaardeerd door het publiek En als afsluiter was een Duet niet meer uit te sluiten. Kortom een gezellige muzikale avond…


See ya,
Sicco

 

10-05-2008

Eind van de zomer komt mijn eerste Drum DVD uit, hierop kan je o.a. mee genieten, of nagenieten, van de clinic in drachten met natuurlijk het drum duet met Nick D’Vigilio. Ook zijn er wat beelden op te zien van de tijd in de studio. Er zijn nog opnames geplanned waarin ik iets over mijzelf vertel en natuurlijk nummers speel waarbij ik alles uit de kast haal om u te laten genieten van een stukje drummen. Eind Zomer in 2008 dus, ik laat u nog een exacte datum weten en ook waar hij te verkrijgen is. Houd de site in de gaten.


See ya,
Sicco

 

26-12-2006

Op dit moment ben ik erg druk bezig met de clinics voor Mapex drums. We zijn bezig met een cd-project waar ik onder andere samenwerk met een aantal bands van met zeer verschillende stijlen. De band FUNKSION voor de nodige funk en fusion. LIVERISH voor het heavy werk. DOKTOR PORCUPINE voor 'Britrock'. GRUP ESINTI een turkse band waarmee we turkse grooves combineren met latin en funk. En natuurlijk JOOP WOLTERS. De onvoorstelbare Nederlandse gitarist die samenwerkt met de groten der aarde. Check snel www.joopwolters.net. Hij schreef speciaal voor mijn clinics een aantal super goede songs waar ik hem nog steeds erg dankbaar voor ben. We zullen samen een aantal clinics en concerten geven in verschillende landen.

 

26-12-2006

De clinic met Gregg Bissonette was een groot succes. Mede door de leuke samenwerking met DE SLAGWERKKRANT veel reacties gehad en weer veel contacten gelegd voor nog meer drumfun. Kijk eens op www.slagwerkwereld.com (de nieuwe site van DE SLAGWERKKRANT) voor leuke info.