Top

Show/marching solutions


"Altijd een stap voorwaarts"Doel: Het aanbieden van show en marching concepten aan voornamelijk basis- en middenklasse.

 

De show en marching wereld is een prachtig gegeven waar enorm veel mensen enthousiast deel van uitmaken. Zowel als muzikant als instructie of vrijwilliger. Niet alleen het samen spelen en band gevoel zijn leuk maar ook zeker de optredens. De ene band meer dan de ander,  maar hier doe je het uiteindelijk ook voor.

 

Je wilt als band graag uitstralen wat je bent en kunt. Het is alleen niet altijd even makkelijk hier achter te komen en jezelf te verbeteren op dit gebied. Ook het kiezen van het juiste programma kan heel lastig zijn.

 

Wij bieden hiervoor een totaal oplossing. In overleg met band, bestuur en instructie gaan we op zoek naar de juiste koers. Wij bieden een volledig programma aan die we opmaat bij de vereniging zullen toepassen. 

 

Ons zeven stappen plan zorgt voor het juiste product voor de band en ook zullen we tijdens dit proces op afroep aanwezig zijn om dit te begeleiden.

 

Thema's ontwikkelen.

Shows en straatshows schrijven.

Muziek arrangeren of componeren.

Lessen in muziek en showrepetities.

 

De entertainmentfactor van de band is voor ons heel belangrijk. 

Laat zien wat je hoort en laten horen wat je ziet!

 

Wij schrijven zeer vernieuwende producten. Theater is dan ook meer en meer een onderdeel van onze shows.

 

Ons team bestaat uit verschillende personen met elk hun eigen specialiteiten en met een jarenlange ervaring in de muziekwereld. 

 

Wilt u eens vrijblijvend met ons kennis maken, maak dan gerust een afspraak. Onze tarieven zijn zeer voordelig en alles gaat in overleg.