Top

Western gitaren

Ibanez AW3050
Ibanez AW3050
De Ibanez AW3050-LG heeft een bovenblad van massief cederhout. Deze houtsoort levert een warm en zwoel geluid met 'zoete' trebles. De zij- en achterkant zijn van massief mahonie en dit hout produceert een diepe klank. De mahoniehouten hals heeft een palissander toets, welke een parelmoer inlay heeft. 
€ 499,00
Ibanez AW370 NT
Ibanez AW370 NT
Artwoord gitaren van Ibanez zijn een uitstekend type allround akoestische gitaren voor alle genres. Gitaren uit deze serie zijn een combinatie van traditie en moderne verbeteringen. Deze AW370 met zijn wat hoekigere, dreadnought body en cederhouten top heeft een rijke klankkleur en groots, vol geluid.
€ 321,00
Ibanez AW370ECE-NT
Ibanez AW370ECE-NT
De Ibanez AW370ECE-NT is een elektrisch-akoestische westerngitaar uit de Artwood serie. Met de hedendaagse houtbewerkingstechnologie weten de gitaarbouwers van Ibanez de bracing technieken van weleer te reproduceren, en brengen met deze AW370ECE-NT een gitaar met traditionele eigenschappen, voorzien van moderne toevoegingen en functies.
€ 429,00
Ibanez AW500 NT
Ibanez AW500 NT
Wie een beetje thuis is in de gitaarmerken, weet dat Ibanez steevast garant staat voor een buitengewone prijs-kwaliteitverhouding. Dit is ook het geval bij de Artwood-gitaren, die gekenmerkt worden door een fusie van traditionele en moderne technieken, voor een zo betrouwbaar mogelijke constructie en unieke klank.
€ 399,00
Ibanez AW65 LG
Ibanez AW65 LG
De Ibanez AW65 is een hoge kwaliteit westerngitaar voor een budget-prijs. Deze akoestische gitaar uit de Artwood-serie heeft een traditionele dreadnought body-stijl met een 'solid top'. Oftewel, het bovenblad is gemaakt van massief hout. In dit geval is dat cederhout, wat bekend staat om zijn zeer warme en zoete klank.
€ 199,00
Ibanez AW65ECE LG
Ibanez AW65ECE LG
Voor een warme akoestische klank en een volle elektrische toon kiest u voor de Ibanez AW65ECE. De elektrisch-akoestische uitvoering van de AW65 westerngitaar. Hij is vrijwel gelijk aan de AW65, met uitzondering van de cutaway, die het bespelen van de hogere frets vergemakkelijkt. Daarnaast beschikt de AW65ECE over een piëzo-element van Fishman en een voorversterker met ingebouwd digitaal stemapparaat.
€ 299,00
Ibanez AW70
Ibanez AW70
De Ibanez Artwood AW70-NT is een akoestische westerngitaar en heeft een dreadnought body. In een betaalbare prijsklasse levert Ibanez een gitaar met een volle, warme klank. De Artwood serie brengt de rijke traditie van de akoestische gitaar samen met de technologie van de huidige tijd. 
€ 199,00
Ibanez AW70ECE-BK
Ibanez AW70ECE-BK
In de Artwood serie levert Ibanez met deze AW70ECE-BK een elektrisch-akoestische gitaar met een heldere en volle klank. De gitaarbouwers van Ibanez maakten niet alleen gebruik van de beste houtsoorten, maar ook van moderne houtbewerkingstechnologie. Hierdoor werd de oude, bekende bracing techniek feilloos gereproduceerd.
€ 325,00
Ibanez AW70ECE-NT
Ibanez AW70ECE-NT
De gitaarbouwers van Ibanez hebben tijdens het bouwen van de Artwood serie gitaren vastgehouden aan het ontwerp van de traditionele akoestische gitaar, en deze aangevuld met moderne functies. Met hedendaagse houtbewerkingstechnologie werd de bracing techniek van vroeger gereproduceerd, en bovendien is gebruik gemaakt van de beste houtsoorten.
€ 299,00
Lag GLA T66D
Lag GLA T66D
Dit instapmodel heeft alles om elke beginnende gitarist te bekoren, een geslaagde constructie, een groot spelcomfort en een opmerkelijk klank voor een gitaar in deze prijsklasse. Met een mahonie body, een spruce bovenblad en een rosewood fretboard heeft deze dreadnought alle kwaliteiten van een veelzijdige fokgitaar aan een uiterst scherpe prijs.
€ 177,00
Lag T100DCE
Lag T100DCE
€ 329,00
Lag T100DCE-BLK
Lag T100DCE-BLK
De veelzijdigheid van de Tramontane dreadnought is een absolute troef en is ook verkrijgbaar in een prachtige zwarte gloss finish. Uiteraard is de uiterste warme klank en het grote spelcomfort ook van de partij, dit mede door de gebruikte materialen van hoge kwaliteit.
€ 444,00
Lag T100DCE-BRS
Lag T100DCE-BRS
Our 100 Range begins with solid Red Cedar tops for a sweet, deep, and exacting tone.  Construction is rounded out with resonant Mahogany back and sides. StudioLâg Plus electronics and Nanoflex® pickups are used throughout for clear, consistent amplification. The T100 is available in a variety of Dreadnought and Auditorium styles with deep gloss Natural, Black, and Brown Shadow finishes. The 100 Series also offers a comfortable slim-line cutaway electric model.
€ 329,00
Lag T66D12
Lag T66D12
Superior instruments for the starting player, the Tramontane 66 Range guitars are distinguished by their superior construction, deep gloss finish, and bold black and ivory rosette work.  Available in all popular body styles and with DirectLâg electronics, the 66 Range delivers great tone and uncommon playability.
€ 229,00
Lag T66D12CE
Lag T66D12CE
Een logische stap is uiteraard het aanbieden van een semi-akoestische versie van de 12-snarige uit de T66 serie. Door de uitrusting met een Nanoflex piëzo pickup en de DirectLâg preamp krijg je een warme versterkte klank met een veelzijdige regeling die je een breed klankspectrum zal opleveren.
€ 311,00
Lag T66DC
Lag T66DC
Voor om het even welke speelstijl, de beginnende gitarist zal ongetwijfeld de afwerking en het comfort van deze folkgitaar waarderen. Body en hals in mahonie, spruce bovenblad, ... alles is er om een veelzijdige gitaar aan te bieden die zeer aangenaam te bespelen is in alle omstandigheden. Bovendien biedt de cutaway een gemakkelijke toegang tot alle 20 frets van de hals.
€ 199,00
Lag T66DCE
Lag T66DCE
Uiteraard is er ook een versterkte versie van deze instapserie. Dit model is uitgerust met een Nanoflex piëzo pickup en een DirectLâg preamp. Een scherpe prijs,een onberispelijk constructie en een uitstekend spelcomfort zijn ook hier weer van de partij.
€ 299,00
Lag T77D
Lag T77D
Constructed entirely from rich Mahogany, the T77 series offers warm, robust tone that is well within the reach of the everyday player.  Available in Dreadnought, Jumbo and Parlor body sizes and with DirectLâg Plus electronics, there is a T77 for players of all genres.
€ 199,00
Lag T77DCE
Lag T77DCE
Constructed entirely from rich Mahogany, the T77 series offers warm, robust tone that is well within the reach of the everyday player.  Available in Dreadnought, Jumbo and Parlor body sizes and with DirectLâg Plus electronics, there is a T77 for players of all genres.
€ 299,00
Lag T80D
Lag T80D
The Tramontane 80 Range offers solid Sitka Spruce top construction, a professional High Gloss finish, and available DirectLâg Plus electronics in one affordable model.  This dreadnought style guitar is finished with Mahogany back and a full, balanced tone that will excel in any playing situation.
€ 229,00