Top

Western gitaren

Grimshaw GSD-60-CESB (niet meer leverbaar)
Grimshaw GSD-60-CESB
akoestische gitaar, dreadnought, palissander toets en brug, diecast mh, cutaway, actieve EQ, sunburst
€ 120,00
Grimshaw GSD-60-NT (niet meer leverbaar)
Grimshaw GSD-60-NT
akoestische gitaar, dreadnought, diecast mechanieken, naturel

€ 89,00
Grimshaw GSD-60-SB (niet meer leverbaar)
Grimshaw GSD-60-SB
akoestische gitaar, dreadnought, diecast mechanieken, sunburst


€ 89,00
Grimshaw GSD-6034-BK (niet meer leverbaar)
Grimshaw GSD-6034-BK
auditorium gitaar, 12th fret neck joint, palissander toets en brug, diecast mechanieken, zwart
€ 89,00
Grimshaw GSD-6034-NT (niet meer leverbaar)
Grimshaw GSD-6034-NT
auditorium gitaar, 12th fret neck joint, palissander toets en brug, diecast mechanieken, naturel
€ 89,00
Grimshaw GSD-6034-SB (niet meer leverbaar)
Grimshaw GSD-6034-SB
auditorium gitaar, 12th fret neck joint, palissander toets en brug, diecast mechanieken, sunburst
€ 89,00
Grimshaw Linkshandig GSD-60L-BK (niet meer leverbaar)
Grimshaw Linkshandig GSD-60L-BK
linkshandige akoestische gitaar, dreadnought, diecast mechanieken, zwart
€ 99,00
Grimshaw Linkshandig GSD-60L-NT (niet meer leverbaar)
Grimshaw Linkshandig GSD-60L-NT
linkshandige akoestische gitaar, dreadnought, diecast mechanieken, naturel
€ 99,00
Grimshaw Linkshandig GSD-60L-SB (niet meer leverbaar)
Grimshaw Linkshandig GSD-60L-SB
linkshandige akoestische gitaar, dreadnought, diecast mechanieken, sunburst
€ 99,00
Ibanez AC2040 (niet meer leverbaar)
Ibanez AC2040
De Ibanez Artwood AC2040-OPN is een akoestische westerngitaar met een Grand Concert body. Het lijkt op dat van een Triple O model gitaar, dat door zijn smalle taille een ronde vrouwelijke vorm heeft, maar is net een slagje kleiner. Hierdoor produceert hij meer mids en dankzij de smalle taille ligt hij tijdens het spelen iets beter op schoot. De Grand Concert body gitaren, zoals deze AC2040-OPN, zijn zeker onder songwriters, fingerpickers en bluesgitaristen erg geliefd.
€ 499,00
Ibanez AVD1 (niet meer leverbaar)
Ibanez AVD1
Algemeen
De Ibanez AVD1-NT akoestische western-gitaar naturel is een fraaie dreadnought voor een prijs waar niemand over kan vallen. De top is gemaakt van Canadees sparrenhout, Sitka, een houtsoort met een hoge dichtheid. Dit resulteert in een warme en sprankelend heldere klank, met een fors volume. De rest van de body is gemaakt van mahonie, waardoor de klank een flinke dosis diepte krijgt, aangevuld met voldoende middentonen en hoge tonen om dwars door de mix heen te prikken. Ook de palissander toets zorgt voor een kraakheldere toon, kortom: over deze gitaar is nagedacht en daar plukt u de vruchten van.
€ 375,00
Ibanez AVN1 SB (niet meer leverbaar)
Ibanez AVN1 SB
De Ibanez AVN1-BS akoestische westerngitaar Sunburst is een Parlor-model. Deze eigenschap staat garant voor een sterk gefocuste klank, ideaal voor solisten of anderszins spelers die makkelijker door de mix heen willen priemen.
€ 335,00
Ibanez AW250 LG (niet meer leverbaar)
Ibanez AW250 LG
De gitaarbouwers van Ibanez hebben met Artwood een serie gitaren op de markt gebracht die vasthouden aan de authentieke eigenschappen van de akoestische gitaar, maar een modern uiterlijk hebben. Met deze AW250-LG akoestische westerngitaar heeft u een kwaliteit instrument in handen, met een warm geluid en veel volume. In een zeer betaalbare prijsklasse!
€ 279,00
Ibanez AW250ECE LG (niet meer leverbaar)
Ibanez AW250ECE LG
Vasthoudend aan het uiterlijk van de traditionele akoestische gitaar hebben de gitaarbouwers van Ibanez de Artwood serie gitaren voorzien van moderne eigenschappen. De AW250ECE-LG elektrisch-akoestische westerngitaar is gebouwd uit de beste houtsoorten en hierbij is gebruik gemaakt van moderne houtbewerkingstechnologie.
€ 395,00
Ibanez AW250ECE RTB (niet meer leverbaar)
Ibanez AW250ECE RTB
Deze Ibanez Artwood AW250ECE-RTB elektrisch-akoestische westerngitaar heeft het uiterlijk van een traditionele akoestische gitaar. Maar de gitaarbouwers van Ibanez, met hun altijd aanwezige hang naar perfectie in ontwerp en klank, leveren met dit cutaway dreadnought model een gitaar die verleden met het heden combineert. Uitgevoerd in Rustic Brown (Low Gloss).
€ 375,00
Ibanez AW300 NT (niet meer leverbaar)
Ibanez AW300 NT
De Ibanez AW300-NT is een akoestische westerngitaar uit de Artwood serie en heeft een dreadnought body. Deze gitaar produceert een gebalanceerd geluid en is door Ibanez vervaardigd met respect voor de traditionele akoestische gitaar, doch met een moderne uitstraling.
€ 279,00
Ibanez AW300 VS (niet meer leverbaar)
Ibanez AW300 VS
Deze Vintage Sunburst gitaar uit de Ibanez Artwood serie heeft een dreadnought body en is gemaakt van massief hout. Door het gebruik van massieve houtsoorten levert deze gitaar een gebalanceerde klank. De Artwood modellen van Ibanez houden vast aan de authentieke eigenschappen van de akoestische gitaar, maar zijn voorzien van moderne toevoegingen.
€ 225,00
Ibanez AW300ECE NT (niet meer leverbaar)
Ibanez AW300ECE NT
De AW300ECE-NT elektrisch-akoestische westerngitaar uit de Ibanez Artwood serie heeft de uitstraling van de traditionele akoestische gitaar, maar is aangevuld met moderne functies. Deze dreadnought body gitaar met cutaway is door de gitaarbouwers van Ibanez vervaardigd met moderne houtbewerkingstechnologie.
€ 389,00
Ibanez AW300ECE VS (niet meer leverbaar)
Ibanez AW300ECE VS
Deze Vintage Sunburst gitaar uit de Ibanez Artwood serie heeft een dreadnought body en is gemaakt van massief hout. Door het gebruik van massieve houtsoorten levert deze gitaar een gebalanceerde klank. De Artwood modellen van Ibanez houden vast aan de authentieke eigenschappen van de akoestische gitaar, maar zijn voorzien van moderne toevoegingen.
€ 275,00
Ibanez AW3010 (niet meer leverbaar)
Ibanez AW3010
De AW3010-LG akoestische westerngitaar behoort tot de Ibanez Artwood serie en heeft een heldere, warme klank. Gebouwd uit massief hout en met het uiterlijk van de authentieke dreadnought model gitaren, maar met een modern tintje.
€ 398,00